Cozmin Sașa, Pro România: Topul problemelor din Câmpia Turzii

0

Candidatul Pro România la Primăria Câmpia Turzii este managerul de riscuri SC Electrica – Transilvania Nord, Cozmin Sașa. Este vorba de un candidat care a acumulat o bogată experiență politică, în PSD, până în 2017, precum și experiență managerială, pentru că, până recent, a fost și director general al sucursalei Transilvania Nord a companiei Electrica. Acum, Cozmin Sașa vrea să își pună cunoștințele acumulate în slujba comunității locale, după cum afirmă chiar el.

”Deja încep să mă plictisesc de cât l-am criticat pe actualul primar”, spune Cozmin Sașa, care adaugă faptul că trebuie acum să intre în arenă și să încerce să facă mai mult și mai bine. El a făcut și o listă a problemelor din Câmpia Turzii. Printre ele se numără starea străzilor din zone precum cartierul Sâncrai, cartierul Șarât sau zona Turnului de Apă. ”Nu există o gură de canal în Câmpia Turzii peste care să treci fără să îți zdruncini mașina”, spune Cozmin Sașa.

O altă problemă este legată de riscul ca, în Câmpia Turzii, copiii să fie supuși tentației consumului de droguri. Câmpia Turzii a dobândit o notorietate nefericită din cauza scandalului drogului ”Zombie”.

Pe lista problemelor inventariate de candidatul Pro România se află și starea spitalului municipal. ”Lipsa dotărilor face ca orice situație care implică o doză medie de complexitate să trebuiască să fie preluată de spitalele din Cluj-Napoca”, mai spune Cozmin Sașa.

”Trebuie să ne gândim serios să depolitizăm tot ceea ce înseamnă administrație locală”, afirmă candidatul Pro România, care a adăugat că este convins că, atât în Primărie, cât și în companiile municipalității, există oameni bine pregătiți, dar care trebuie promovați pe criterii meritocratice.

Ce alte soluții mai mare candidatul Pro România la Primăria Câmpia Turzii, Cozmin Sașa, aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner