U-BT Cluj-Napoca rămâne neînvinsă: Elevii lui Mihai Silvășan au reușit a zecea victorie consecutivă în campionat

0
Foto: U-BT Cluj-Napoca

Campioana U-BT Cluj-Napoca a bifat a zecea victorie consecutivă din acest sezon. Echipa a primit vizita lui CSO Voluntari în derby-ul etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida a avut loc vineri seara, pe teren propriu. Ilfovenii au oferit o replică foarte solidă în BTarena și au condus chiar și cu 13 puncte însă, în cele din urmă, clujenii au obținut victoria: 88-85.

Bryce Jones, cu 20 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive, respectiv Emanuel Căţe, cu 11 puncte, 11 recuperări, au fost cei mai buni jucători de la U-BT.

Rashard Marque Odomes a fost MVP-ul oaspeţilor, cu 26 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.

„Sincer, nu am făcut un meci prea bun, însă sunt extrem de mândru de felul cum am evoluat în repriza a doua. Este o perioadă complicată din multe puncte de vedere. Ultimele 10-12 zile au fost chiar grele, dar trebuia să ne agățăm de ceva și ne-am agățat de o atitudine extraordinară în repriza a doua.

Evident, sunt multe detalii tactice care nu m-au mulțumit, însă în momentul de față e foarte important să ne regăsim foamea de victorii, pe care poate că am pierdut-o puțin cu toții. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții să ne găsim motivația, să ne ridicăm împreună”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Datorită acestui rezultat, campioana României a ajuns la un bilanț de 10-0 în campionat. De partea cealaltă, oaspeții au opt victorii și trei înfrângeri.

În următoarea rundă, U-BT Cluj-Napoca se va deplasa pe terenul lui SCM Timișoara, în timp ce CSO Voluntari va juca acasă cu CS Rapid București.

Clasamentul Grupei A
1. U-BT Cluj-Napoca 20 puncte (10 jocuri)
2. CSO Voluntari 19 (11)
3. CS Rapid Bucureşti 17 (10)
4. CSM Corona Braşov 16 (10)
5. SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara 14 (9)
6. CS Dinamo Bucureşti 14 (10)
7. CSM Târgu Jiu 13 (9)
8. CSM Galaţi 12 (11)
9. ABC Laguna Bucureşti 10 (10)

VEZI ȘI:

Reacția lui Mihai Silvășan, după U-BT – Gran Canaria: „E doar un duș rece, nu am pierdut niciun război”

Neluțu Sabău, înaintea partidei cu Dinamo: „Întâlnim o echipă în criză de rezultate, nu de joc”

 

banner