U-BT este cu un pas mai aproape de titlul Ligii Naționale

0

U-Banca Transilvania și-a adjudecat al doilea meci al finalei Ligii Naționale. Jucătorii clujeni au reușit să o învingă din nou pe CSM CSU Oradea, în partidă disputată marți seara, în BTarena. Scorul final al duelului a fost 74-69, iar meciurile se vor muta în weekend la Oradea.

Cea de-a doua întâlnire a celor două echipe de baschet s-a dovedit a fi mult mai dificilă față de prima etapă a finalei a Ligii Naționale. Echipa orădeană a părut a fi mult mai montată și determinată, însă clujenii s-au regrupat și au reușit să învingă și în această etapă.

„Este o victorie importantă, conducem cu 2-0. Nu contează scorul obținut. Evident că nu mă așteptam la o diferență atât de mare astăzi, cum a fost duminică. Le-am spus asta băieților. Jocul nostru ofensiv nu a funcționat extrem de bine. În apărare am reușit în repriza a doua să câștigăm niște mingi și să nu îi lăsăm să marcheze coșuri ușoare” declară Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania.

„Știm că ne-am fructificat șansele de acasă, dar ne așteptăm la un meci mult mai greu la Oradea. Ne vom analiza greșelile, pentru a oferi un joc pe măsură la Oradea” afirmă Emi Cățe, jucător al echipei clujene, U-BT.

Vezi și:

U-BT Cluj-Napoca o învinge pe CSM Oradea în primul meci din finala Ligii Naționale de Baschet

U-BT termină sezonul regulat fără înfrângeri

 

banner