„U” Cluj a câștigat primul baraj de Conference League contra Oțelul Galați

0

Universitatea Cluj a învins-o pe Oțelul Galați, în deplasare, scor 2-0, în semifinala barajului pentru calificarea în preliminariile Conference League. Ambele goluri ale ardelenilor au fost izbutite de argentinianul Anselmo (minutele 62 și 72). „Șepcile Roșii” vor disputa meciul decisiv în compania celor de la Universitatea Craiova, ocupanta ultimei trepte a podiumului din Superligă. 

În această partidă, gazdele de la Oțelul au fost cele care au început mai bine și au reușit să-și creeze mai multe situații de a înscrie.

În repriza a doua oaspeții au echilibrat jocul și au reușit chiar să puncteze de două ori pe tabelă prin atacantul argentinian Anselmo (29 de ani), care a fost introdus pe gazon de Ioan Ovidiu Sabău, în minutul 58 în locul lui Vali Gheorghe.

Vârful sud-american a reușit să marcheze în minutele 62 și 72 și să aducă victoria oaspeților și, implicit, calificarea în finala barajului pentru Conference League.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj s-a calificat în finala barajului pentru Conference League, unde o va întâlni în deplasare pe Universitatea Craiova. Partida va avea loc duminica viitoare, de la ora 20:00.

 

 

banner