FC Universitatea Cluj mizează pe a cincea victorie consecutivă în duelurile cu FC Hermannstadt

0
Foto: FC Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj a anunțat primul meci oficial, la Sibiu, de la revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică. Duelul din etapa a 7-a cu FC Hermannstadt se va disputa astăzi, de la ora 18:30. Antrenorul a avut ultimul meci oficial tot la Sibiu, în finala Cupei României, iar acum revine în orașul de pe Cibin.

Înaintea partidei directe, Hermannstadt și ”U” sunt despărțite de un singur punct în clasament, formația sibiană fiind într-o poziție mai bună. FC Hermannstadt se află la al 82-lea meci oficial alături de antrenorul Marius Măldărășanu, care în cei doi ani de când pregătește adversara a adunat o medie de 1,72 puncte.

Balanța favorabilă pentru Universitatea Cluj

„Sepcile roșii” au parte de un oponent în fața căruia statistica este favorabilă. Echipa nu a pierdut nici un meci pe parcursul stagiunii precedente, în cele patru întâlniri. În acest interval, jucătorii au reușit să câștige în trei rânduri la Sibiu. Mai mult, în ultimele cinci confruntări directe, unde sunt incluse cele din Superligă, Cupa României și Liga 2, echipa a marcat de fiecare dată.

Dintre cele nouă întâlniri de până acum între ”U” și Hermannstadt, clujenii au ieșit învingători de șase ori, sibienii de două ori și un meci s-a terminat în egalitate. Echipa câștigătoare nu a marcat niciodată de mai mult de două ori, cele mai întâlnite rezultate între cele două fiind de 2-1, respectiv 1-0.

Declarațiile lui Ioan Ovidiu Sabău înainte de meci

Noul antrenor “U” este neînvins la Sibiu, are un bilanț perfect privind strict jocurile disputate acasă la FC Hermannstadt.

„Prea multe lucruri nu pot schimba până luni, poate doar ca stare, concentrare în anumite momente. Să înțeleagă momentul, situația din clasament. Trebuie să acumulăm puncte pentru că e foarte important. Punctele îți dau încredere și entuziasm. Apare și jocul încet încet.” , susține Ioan Ovidiu Sabău, într-o conferință de presă în care a fost prezentat oficial de către FC Universitatea Cluj după revenire.

Meciul de astăzi se va putea vizualiza în direct de pe Digisport, Prima Sport și Orange Sport. Florin Andrei va fi arbitru, iar asistenții delegați sunt Radu Adrian Ghinguleac și Alexandru Vodă. În cabina VAR se vor afla Andrei Antonie și Mircea Orbuleț.

VEZI ȘI:

„U” Cluj: Negocierile pentru revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău au durat doar zece minute

Debut pentru ”U” Cluj în Liga Națională de handbal masculin

Află cine va fi noul antrenor al Universității Cluj!

banner