UBB Fest, festivalul dedicat studenților- află care au fost principalele activități

0

Timp de două săptămâni, organizatorii festivalului UBB Fest au pregătit pentru studenți activități educative și atractive, în care tinerii și-au regăsit pasiuni. Festivalul este caracterizat de diversitate, spun organizatorii, iar studenții au avut ocazia să își aleagă departamentul din care au dorit să facă parte.

Departamentul cultural a pus la dispoziție iubitorilor de artă diferite workshop-uri (teatru de improvizație, Easy Choreo, tatuaje cu henna, fotografie), concerte și spectacole organizate la Teatrul de Vară din Campusul Hașdeu dar și în alte locații.

Departamentul de sport a organizat competiții de echipă, e-games, dance battle dar și multe alte activități pentru cei care iubesc mișcarea.

Festivalul a adus și o latură profesională, iar organizatorii au pregătit pentru tineri dialoguri cu oameni de succes care au împărtășit experiențele lor. Printre cei invitați se numără Mircea Bravo și Anca Broască.

UBB Fest este organizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, iar acesta este cel mai mare festival dedicat studenților din Cluj-Napoca.

banner