Un medic fericit face mai mulți pacienți fericiți

0
Medicii rezidenți ORL de la Spitalului Clinic Județean de Urgențe Cluj-Napoca au alcătuit un plan de acțiune pentru reabilitarea spațiului personal de vestiare. Aceștia s-au interesat în legătură cu amenajările de care au nevoie, prețul la care vin acestea și au stabilit un termen de finalizare al proiectului. Astăzi, 28 iulie, proiectul este dus la bun sfărșit și peste 50 de medici rezidenți anual se vor putea bucura de vestiare.
Având în vedere respectul pe care Lions Club Transilvania îl poartă față de profesia nobilă de medic și faptul că tinerii medici rezidenți au nevoie de condiții bune pentru a-și desfășura activitatea,  Clubul Lions Transilvania a identificat această nevoie de reabilitare a spațiului de vestiare pentru medicii rezidenți ORL și a hotărât finanțarea acestui proiect care astăzi este finalizat și care a constat pe scurt în:
  • Achizitie si montaj usa;
  • Executare zugrăveli lavabile;
  • Achizitie si montaj dulapuri;
  • Achizitie si montaj tarket;
  • Înlocuire instalație electrică;
  • Achizitie si montaj lavoar cu piedestal.

Lions Club

Lions Club Internațional este cea mai mare organizație de voluntariat din lume, cu aproape 1,5 milioane de membri, 50.000 de cluburi în peste 200 de țări și o istorie neîntreruptă de peste 100 de ani.
Lions Club Transilvania, ca parte a acestei organizații, timp de mai bine de 20 de ani,  desfășoară acțiuni de sprijin a celor care au nevoie de ajutor  prin servicii umanitare și donații care au impact asupra vieții oamenilor la nivel local, național și chiar internațional.
VEZI ȘI: