Un portar din Italia este prima țintă a lui CFR Cluj pentru perioada de mercato

0

Clujenii vor să-şi întărească lotul în vederea luptei la titlu în Superligă. După 19 etape, echipa se află în acest moment pe locul doi în campionat, la cinci puncte de liderul FCSB.  Acest lucru îl nemulțumește pe principalul finanțator, Ioan Varga, care este gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a câștiga din nou titlul. Astfel, CFR Cluj pregătește primul transfer al iernii: Demba Thiam.

Portarul senegalez în vârstă de 25 de ani, legitimat în prezent la SPAL, dar împrumutat în acest sezon la Juve Stabia, este pe lista locului doi din Superligă.

Fotbalistul de 2.02 metri a evoluat în 17 partide în acest sezon al Grupei C, în Serie C, al treilea eşalon al fotbalului italian. În cele 17 partide a primit doar şase goluri şi a închis poarta în 12 rânduri.

Pe lângă CFR Cluj, italienii anunță că Grenoble, echipă din Ligue 2 la care evoluează moldoveanul Virgiliu Postolachi, ar vrea să-l transfere și ea pe senegalez.

În acest moment, CFR Cluj se bazează în poartă pe Răzvan Sava (21 de ani), goalkeeper foarte apreciat pentru calitățile sale.

VEZI ȘI:

Ioan Varga anunță trei plecări și șapte transferuri noi la CFR Cluj – Cine e „feroviarul” pe care a pus ochii Gigi Becali

Ironie strecurată înainte de CFR Cluj – FCSB

Ce adversare vor avea CFR și „U” Cluj în sferturile de finală ale Cupei României

 

banner