UNDE ZBURĂM LA VARĂ? Apetit crescut pentru călătorii și vacanțe după restricțiile impuse de pandemie INVITAT, directorul Aeroportului Cluj

0

Deși pandemia nu s-a terminat, foarte mulți clujeni sunt optimiști și își planifică deja începând cu luna aprilie călătorii și vacanțe în străinătate. Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat pentru Via Cluj TV că se vând pachete turistice spre Tunisia, Egipt, Grecia, Antalya sau Alanya, Turcia.

“Se vând pachete turistice spre Tunisia, Egipt, destinația Grecia, Antalya, bineînțeles, Alanya. Se vând și foarte multe alte destinații începând cu aprilie. Îi rugăm pe pasageri înainte de a zbura cu o zi înainte și chiar în ziua zborului să mai verifice odată condițiile de călătorie deoarece se modifică foarte des. De exemplu, în Marea Britanie se intră acum cu test negativ COVID 19”, a declarat David Ciceo.

Directorul celui mai important aeroport din Transilvania a afirmat că în acest moment se zboară de la Cluj către 14 destinații și că doar pasagerii care sosesc din Egipt și Belgia nu trebuie să intre în carantină.

“Eu personal consider că vaccinul este o soluție, eu personal o să mă vaccinez și ne așteptăm ca acest vaccin să fie o soluție bună și pentru aviație. Nu s-a luat o decizie la nivel european, dar deja sunt propuneri ca pasagerii care sunt vaccinați să nu trebuiască să mai intre în carantină”, a declarat David Ciceo.

El a mai spus că până la finalul acestei săptămâni Aeroportul Cluj va avea o listă cu angajații care doresc să se vaccineze anti-Covid 19. Toate detaliile, în emisiune.

banner