USAMV Cluj-Napoca anunță înscrierea la admiterea de toamnă – Vor fi 190 de locuri la buget și 464 de locuri cu taxă

0

Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca anunță că înscrierea la sesiunea de admitere de toamnă va începe în data de 4 septembrie. Candidații sunt așteptați să se înscrie atât on-line, cât și on-site. La concurs sunt scoase locuri la buget, dar și cu taxă, atât la studiile de licență, cât și la cele de master.

În ceea ce privește studiile de licență, USAMV Cluj-Napoca scoate la concurs 190 de locuri la buget și 464 de locuri cu taxă. În sesiunea de toamnă nu sunt locuri disponibile la Facultatea de Medicină Veterinară nici la buget, nici cu taxă. Cei interesați să urmeze această facultate sunt sfătuiți, totuși, să urmărească site-ul universității, în caz că se vacantează locuri.

La Facultatea de Agricultură sunt scoase la concurs 54 de locuri la buget și 70 cu taxă, la Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală sunt disponibile 42 de locuri la buget și 149 cu taxă, la Silvicultură și Cadastru sunt disponibile 14 locuri la buget și 28 cu taxe, dar numai la specializarea Silvicultură.

De asemenea, la Zootehnie și Biotehnologii sunt scoase la concurs 55 de locuri la buget și 75 cu taxă, iar la Știința și Tehnologia Alimentelor sunt disponibile 25 de locuri la buget și 142 cu taxă.

LOCURI ADMITERE LICENȚĂ – SESIUNEA SEPTEMBRIE 2023

LOCURI ADMITERE MASTER – SESIUNEA SEPTEMBRIE 2023

În ceea ce privește masteratul, la USAMV Cluj-Napoca sunt disponibile 35 de locuri buget și 231 cu taxă.

Astfel, la Facultatea de Agricultură sunt disponibile 20 de locuri la buget și 40 cu taxă, la Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală sunt 31 de locuri la buget și 82 cu taxă, la Silvicultură și Cadastru sunt 30 de locuri la buget și 12 cu taxă, la Zootehnie și Biotehnologii au fost scoase la concurs 25 de locuri la buget și 30 cu taxă, iar la Știința și Tehnologia Alimentelor sunt disponibile 10 locuri la buget și 67 cu taxă.

Platforma de înscriere ONLINE se deschide în prima zi de înscrieri, respectiv în data de 4 sept. 2023, a mai anunțat USAMV Cluj-Napoca.

Mai multe informații și regulamentul de desfășurare a concursului de admitere AICI.

Platforma de înscriere ONLINE se deschide în  prima zi de înscriere – 4 sept. 2023.

banner