Vedetele fotbalului european au făcut spectacol la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

0

“Briliantul” României, Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, a intrat pentru ultima oară, ca jucător, pe terenul de fotbal. Meciul său de retragere a avut loc duminică, 12 iunie, pe Cluj Arena, în cadrul evenimentului Sports Festival 2022. Alături de Mutu, au evoluat foști mari jucători din fotbalul internațional, precum Gheorghe Hagi, Luca Toni, Claude Makelele, Alberto Gilardino sau David Trezeguet. 

Jucătorii prezenți la eveniment au fost împărțiți în doua echipe, reprezentativa României, respectiv reprezentativa “Stelelor Lumii”. La pauză, fotbaliștii europeni conduceau cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de “Jimmy” Floyd Hasselbaink. Pentru România, a înscris însuși decarul Adrian Mutu, din pasa marelui Gheorghe Hagi, alături de care împarte recordul de reușite din istoria naționalei.

În cea de-a doua repriză, “Stelele Lumii” au mai înscris o dată, prin Alberto Gilardino, iar românii au egalat, în ultimele cinci minute ale jocului, prin două goluri semnate de Ionel Ganea. Meciul demonstrativ s-a încheiat la egalitate, 3-3, ca simbol al prieteniei și al frumuseții jocului de fotbal.

La finalul meciului, fanii prezenți pe Cluj Arena au intrat pe teren, pentru a se putea fotografia alături de idolii lor.

VEZI ȘI:

La meciul de retragere al lui Horia Tecău, Emil Boc a pus și el mâna pe rachetă

A început Sports Festival 2022 – ce surprize îi așteaptă pe participanți?

Cum este atmosfera în prima zi de Sports Festival 2022?

banner