Vezi programul spitatelor din Cluj, de sărbători

0

De sărbători, spitalele clujene vor fi la dispoziția celor care au nevoie de asistență medicală. Iată cum își desfășoară activitatea în perioada 22-5 aprilie 2022:

  • La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților nr. 68), vor funcționa secțiile Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, dar și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală, precum și Unitatea de Primiri Urgențe. Părinții pot apela oricând serviciul de telemedicină ALOPEDI 0364 – 917. 
  • La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” asistența va fi asigurată de către liniile de gardă ale secțiilor de chirurgie toracică, pneumologie și terapie intensivă (Strada B.P.Hașdeu, nr.6)â
  • La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr.23), vor fi disponibile liniile de gardă pentru COVID-19, non-COVID-19 dar și Terapie Intensivă.
  • La Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr.46-50) vor fi disponibile liniile de gardă ale secțiilor de cardiologie, neurologie, chirurgie plastică, terapie intensivă și ortopedie.
  • De asemenea, și Centrul de Permanență, de pe Aleea Băița va fi disponibil pentru clujeni.

VEZI ȘI

Lumina din cărți sau de ce e bine să ne încurajăm copiii să citească

Și nevăzătorii pot practica oina, sportul național al României