VIDEO A fost inaugurat Cluj Senior Village în comuna Apahida, rezidență modernă și la standarde înalte pentru seniori

0

Cea mai nouă rezidență pentru seniori din județul Cluj a fost inaugurată oficial! Cluj Senior Village se află în Apahida, la doar 10 km de Cluj-Napoca și face parte din lanțul de rezidențe marca Valea Izvoarelor Senior Living, companie lider în soluții de viață destinate seniorilor, în România, cu o experiență de peste 9 ani în acest domeniu. La evenimentul de inaugurare, care a avut loc în data de 5 iunie, au participat aproximativ 120 de persoane, printre care actuali rezidenți, colaboratori, echipa de management a proiectului și autorități locale – cu toții implicați în crearea unui spațiu sigur, demn și primitor pentru seniorii din județul Cluj și nu doar.

Cluj Senior Village reprezintă un model inovator de rezidență, care se distinge prin apartamente spațioase și moderne, spații de socializare interioare și exterioare de mari dimensiuni, mai multe spații pentru servit masa, salon de pictură, bibliotecă, salon de kinetoterapie și spațiu verde de peste 6.000 mp, cu parc amenajat și lac.

Noul centru pentru seniori din Apahida poate găzdui 120 de rezidenți în 64 de apartamente single și double. La momentul actual, 35 de seniori se bucură de servicii de îngrijire și asistență medicală de calitate în această locație.

Îngrijirea și supravegherea medicală sunt asigurate de o echipă formată din profesioniști: medic specialist reumatologie și recuperare, medic de familie, medic geriatru, asistenți medicali generaliști, infirmiere, kinetoterapeut și ergoterapeut. Personalul se află 24/7 în cadrul rezidenței pentru a asigura continuu confortul și siguranța locatarilor.

Pachetele de servicii disponibile la Cluj Senior Village acoperă toate nevoile unui senior și cuprind: asistență la activitățile zilnice, supraveghere medicală, măsurarea parametrilor vitali, administrarea medicației, aplicarea tratamentelor medicale perfuzabile/injectabile, îngrijirea rănilor, curățenia apartamentului, spălatul rufelor, pregătirea și servirea mesei, gimnastica de grup și activități de socializare (pictură, cor, jocuri de societate, lucru manual) pentru a încuraja interacțiunea locatarilor și pentru a-i ajuta în menținerea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive.

Proiectul Cluj Senior Village are impact economic la nivel local. În prezent, 25 de persoane sunt angajate aici și se estimează că se va ajunge la aprox. 60 de angajați până la sfârșitul acestui an, așa cum a menționat Călin Sarchiz, Fondator și Director General Valea Izvoarelor Senior Living, în timpul ceremoniei de inaugurare. Investiția proiectului se ridică la 4 milioane de euro.

Valea Izvoarelor Senior Living are sediul în Târgu Mureș și a fost fondată în urmă cu 9 ani, cu misiunea de a revoluționa sectorul îngrijirii seniorilor din România. În momentul de față, compania deține și operează două rezidențe pentru seniori, Cluj Senior Village și Mureș Senior Village (inaugurată în anul 2015), și construiește primul complex de case destinate seniorilor, din România, în județul Mureș, la Valea Izvoarelor.

Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.valeaizvoarelor.com.

Tot pe website-ul companiei puteți afla mai multe informații despre pachetele de servicii disponibile în cadrul Cluj Senior Village. Pentru o ofertă de preț personalizată, apelați 0770 822 528 – Nicoleta Phaff, Director Vânzări Cluj Senior Village.

Viața bună începe acum!

banner