We Love Retro aduce pe scenă artistul piesei “Pump It Up!”

0

Cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Acesta începe sâmbăta, pe 4 noiembrie, de la ora 20:00.

”We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani atât de frumoși în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Belgianul Danzel, artistul al cărui single “Pump It Up!” a fost în Top 10 în Europa în anii 2000, 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique vor urca pentru prima dată pe scena din BT Arena pe 4 noiembrie. Lor li se alătură Real McCoy și 2 Unlimited, dar și trupele românești care au animat discotecile anilor 90 și 2000: Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court și baruri în incinta BT Arena, la care plata se va putea face exclusiv utilizând metode electronice, nu și cash.

Biletele sunt disponibile pe paginile We Love Retro și Entertix.

VEZI ȘI:

Goran Bregovici concertează la Cluj, alături de Hara, Andre și N&D la Retro Party

We love retro revine la Cluj – fanii nostalgici sunt așteptați să petreacă în stilul anilor `90 și 2000

banner