Wizz Air a adus cea de-a șaptea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca – Află noile destinații adăugate

0

 Compania maghiară WizzAir a adus la Cluj încă o aeronavă. Cu aceasta, numărul avioanelor de pasageri alocate bazei WizzAir din Cluj a ajuns la șapte. Aeronava de ultimă generație Airbus A321 va opera pe trei rute nou introduse. Este vorba de insula grecească Corfu și orașele italiene Napoli și Torino.

Împreună cu noile zboruri, Wizz Air oferă, de acum, 43 de rute de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, către destinații variate din Europa și nu numai.

 

Pasagerii pot călători, acum, din Cluj-Napoca, către insula Corfu, în fiecare luni și vineri. Primul zbor a decolat pe 1 august. De asemenea, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino sunt operate în zilele de miercuri și duminică, încă din 3 august.

Pe lângă aceste noi piețe, Wizz Air a crescut frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais cu încă trei zboruri, până la nouă zboruri pe săptămână. Frecvența zborurilor către Barcelona a fost mărită cu două zboruri suplimentare, la șapte zboruri pe săptămână. Fracvența rutelor către Málaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg și Memmingen a crescut cu un zbor pe săptămână.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, afirmă: „Noua aeronavă Airbus A321 care se alătură astăzi flotei existente, marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean. Aceasta va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor, reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei aeriene faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, prin dezvoltarea opțiunilor de călătorie oferite pasagerilor. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri peste 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.”

Alexandra Avădanei, reprezentantă Wizz Air, a spus: „Rămânem fideli pieței din România și oferim în continuare clienților cele mai bune opțiuni de călătorie din Cluj-Napoca la tarife ultra-low-cost. Operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Cluj-Napoca vor sprijini mai bine rețeaua Wizz Air din România și ne vor ajuta să ne îndeplinim datoria de a asigura o experiență de călătorie sigură și plăcută, chiar și în aceste vremuri complicate pentru industrie. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe români la bordul noului nostru Airbus A321, care va zbura din Transilvania către Corfu, Napoli și Torino.”

VEZI ȘI:

Pasagerii de pe Aeroportul Cluj nu mai trebuie să scoată lichidele și aparatele electronice din bagajul de mână pentru control

O destinație exotică dorită de români pe Aeroportul din Cluj-Napoca – Vezi care este numele insulei și când vor începe cursele

O destinație exotică dorită de români pe Aeroportul din Cluj-Napoca – Vezi care este numele insulei și când vor începe cursele