Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii din România

0

Clujul este deja faimos pentru industria festivalurilor pe care le găzduiește. Aici are loc și cel mai mare festival din România dedicat familiilor, Wonder Family Fest. Festivalul se va desfășura la Wonderland Resort Cluj, pe o suprafață extinsă, de 357.000 metri pătrați, și oferă o paletă largă de activități și experiențe, în 2-4 august 2024. Află detalii organizatorice de la Anca Dinu, invitată la România via Cluj.

Pentru a oferi o experiență completă, festivalul își propune să adune zeci de artiști de talie internațională: de la acrobați, jongleri și magicieni, la muzicieni și dansatori, pentru a crea o atmosferă cu adevărat magică.

Festivalul include și activități de joacă și jocuri tematice, potrivite pentru întreaga familie, concursuri captivante și ateliere creative (desen, produse handmade, ukulele etc.).

”Scopul nostru este de a oferi familiilor un cadru sigur și prietenos unde, timp de trei zile – exact ca-n povești, vor putea participa, împreună, la activități perfecte pentru crearea de noi amintiri. Ne propunem să aducem multe zâmbete pe fețele copiilor, părinților și bunicilor, deopotrivă. Pentru că fiecare clipă petrecută împreună este un dar pe care îl prețuim și îl împărtășim cu inima deschisă”, transmis organizatorii festivalului.

banner