”Zilele Clujului”, ediția a XII-a, caută voluntari

0

Primăria Cluj-Napocă anunță cea de-a XII-a ediție a evenimentului anual ”Zilele Clujului”. Acesta se va desfășura în perioada 30 mai-2 iunie. Perioada de înscriere pentru voluntari a început în luna martie și se va încheia în data de 22 aprilie. Înscrierea se poate face atât online, cât și fizic,la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Cei ce își doresc să facă parte din echipa de organizare a unui astfel de eveniment sunt acum așteptați să ia parte la întreg procesul, însă există și câteva criterii pentru a putea participa. Printre condițiile de înscriere se numără și disponibilitatea în perioada evenimentului, dar și vârsta minimă de 18 ani împliniți până în prima zi de desfășurare a evenimentului.

”Zilele Clujului” este un eveniment ce durează patru zile și ce implică desfășurarea mai multor evenimente concomitent. Numai anul trecut, în 2023, evenimentul s-a bucurat de susținerea a celor peste 100 de voluntari ce au contribuit la desfășurarea optimă a acțiunilor.

Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație trebuie să fie însoțită și de o poză portret.

 

banner