10 clujeni cu coronavirus depistați într-o singură zi NOUĂ erau în carantină

0

10 clujeni cu coronavirus au fost depistați joi la Cluj, nouă dintre ei fiind în carantină, informează Prefectura Cluj.

În urma testării dde joi, 19.03.2020, au fost depistate pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj, din care 9 erau în carantină (5 femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27-51 ani).

Al zecelea caz este o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare (a călătorit în Austria, Germania), internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase după ce a prezentat simptomatologie specifică.

Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind internate pe secția dedicată, asimptomatice.

În acest moment sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, un număr total de 29 persoane depistate pozitiv cu Covid-19.

15 sunt din județul Cluj, iar celelalte din județele Bistrița-Năsăud, Maramureș, Covasna, Mureș, Satu Mare, Iași, Sălaj și Brașov.

O persoană din județul Cluj este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, numărul total al cazurilor din județul Cluj confirmate, fiind de 16.

Starea de sănătate a tuturor celor 29 de persoane confirmate este bună, fără elemente de gravitate.

banner