A început o nouă campanie pentru abonamentele U-BT Cluj-Napoca

0
Foto: U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a anunțat faptul că astăzi, de la ora 16:00, se deschide platforma pentru a treia etapa a abonamentelor. În perioada 18 august – 8 septembrie, îți poți rezerva locul în tribună pentru întregul sezon, online sau la casa de bilete de la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Foto: U-BT Cluj-Napoca

Cum îţi alegi locul?

🏀 abonament individual – alege locul urmând paşii de pe platforma, care devine activă vineri, 18 august, de la ora 16:00. Dacă alegi livrare prin curier, cardul de abonament va ajunge la tine în decursul lunii august.

🏀 abonament de grup – poţi să alegi locuri pentru tine şi familia sau gaşca ta venind la casa de bilete de la Sala Sporturilor, care va fi deschisă începând cu 18 august, în intervalul 16:00 – 19:00. Casa de bilete va mai avea program cu publicul în următoarele zile: 22 și 24 august în intervalul 16:00 – 19:00 și 5 septembrie în intervalul 14:00 – 19:00.

Următoarea etapă a campaniei de abonare va presupune abonamentele doar la meciurile din BKT EuroCup. Perioada de abonare va începe pe 10 septembrie și se va încheia pe 25 septembrie, fiind disponibile locurile rămase libere după primele trei etape.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca: Află cine este noul conducător de joc al echipei

Eduard Roschanfsky continuă sezonul viitor la U-BT

Doi juniori de la U-BT Cluj-Napoca fac pasul către seniori

banner