Acrobații aeriene și tombolă la Wonderpuck7

0

Ultimele zile ale vacanței de vară le vor aduce micilor spectatori clujeni multă distracție în centrul Clujului și la Bonțida. Între altele, programul celei de-a 7-a ediții a Festivalului Stradal WonderPuck (8-10 septembrie) include spectacolul „Peter Pan”, în care artiștii spanioli de la Grupo Puja vor susține un spectacol care se desfășoară la înălțime, deasupra Pieței Unirii. De asemenea, va fi organizată o tombolă programată în aceeași seară, cu suportul OVB Allfinanz România, care va avea premii extraordinare.

„Peter Pan”, show-ul celor de la Grupo Puja, din Spania, va fi prezentat sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20, în Piața Unirii. O corabie de pirați călătorește prin spațiu și o răpește pe Tinkerbell, zânuța ce îl acompaniază pe Peter Pan. După ce se luptă cu propria sa umbră, Peter pleacă s-o salveze și câștigă lupta cu căpitanul Hook și pirații săi. Acțiunea acestui spectacol are loc la o înălțime de 40 de metri, iar actorii sunt suspendați de o macara hidraulică. Regia și dramaturgia: Gema Segura.

În aceeași seară, de la ora 19, precum și duminică, 10 septembrie 2023 de la ora 20, vor avea loc tragerile la sorți ale tombolei ediției din acest an a evenimentului. Premiile, puse la dispoziție de partenerii de la OVB Allfinanz România, constau în două două console PlayStation 5, două Console Nintendo Switch, precum și 49 console GameBoy Darklove. În total, micii spectatori se vor putea bucura de 53 de premii, câte un premiu pentru fiecare an dintre cei 53 trecuți de la înființarea Grupului OVB Holding, acționar OVB România.

Premiera unui spectacol marca MiniReactor

De asemenea, un spectacol a cărui acțiune se petrece la Cluj va avea premiera în cadrul festivalului WonderPuck. Este vorba de spectacolul itinerant „Olguța și un bunic de milioane”, de Alex Moldovan, în regia Deliei Gavlițchi, care va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12, cu plecare din Piața Unirii.

Olguţa locuiește la Cluj împreună cu părinţii şi cu căţelul ei, Farid. Are o viaţă fericită şi plictisitoare până când încep problemele în familie. Situaţia o ia razna când e trimisă să stea cu mătuşa ei, Nina, pe care n‑o mai văzuse de mult.

„Este spectacolul care iese la soare, alături de un personaj care iese din carte și cutreieră străzile orașului și cu un autor care se bagă până și-n spectacol. Are o distribuție grozavă și cere un public pe cinste”, spune regizoarea.

Ateliere și spectacole muzicale

Pe parcursul celor trei zile ale manifestării, cei mici vor putea participa în Piața Unirii și la Muzeul de Artă la ateliere precum cele de lectură, olărit, face painting sau activități IT.

Din programul ediției nu vor lipsi spectacolele muzicale, cum ar fi show-ul „Trupa marionetelor” susținut de Grande Cantagiro Barattoli, o combinație unică de teatru stradal și muzică, „O vioară mică de-aș avea”, un concert educativ susținut de Dalma Toadere și un cvintet de coarde sau „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, prezentat de Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad. De asemenea, vor concerta trupa de adolescenți High Velocity, precum și micii artiști de la Rock Academy.

Ediția a șaptea a Festivalului Stradal WonderPuck va avea loc între 8 și 10 septembrie 2023, în Piața Unirii (pe trei scene, plus spectacole itinerante) în Piața Muzeului, la Muzeul de Artă, precum și în curtea Castelului Bánffy din Bonțida. Spectacolele din program vor fi prezentate de artiști din Cluj-Napoca, București, Iași, Brașov, Arad, Sibiu, Alba Iulia și Satu Mare, precum și din țări precum Spania, Olanda, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Italia sau Ungaria. Participarea la toate manifestările va fi gratuită.

VEZI ȘI:

Spectacole și acrobații îi așteaptă pe copiii din Cluj-Napoca, la Festivalul Stradal WonderPuck 2023

Festivalul WonderPuck revine – Participarea la toate spectacolele va fi gratuită

Îți place folk-ul? Vezi ce artiști urcă pe scenă la Cluj Folk Fest 2023

 

 

 

banner