Îți place folk-ul? Vezi ce artiști urcă pe scenă la Cluj Folk Fest 2023

0
foto: Foaia Transilvana

Clujenii sunt așteptați la ediția a treia a festivalului Cluj Folk Fest. Aceasta se va desfășura la Camping Colina, la capătul cartierului Mănăștur. Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Teodora Iacob și Whites Notes (Cluj-Napoca), Daniel Făt, Semnal M (variantă acustică), trupa Sunt un frate tînăr (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici) cu un show in memoriam Florian Pittiș cu hiturile Pasărea Colibri și renumitul folkist Florin Chilian, toți în 8 septembrie.

Sâmbătă, 9 septembrie, vor concerta Ana Maria Ivan (câștigătoarea Concursului Național de Talente de la Cluj Folk Fest 2022), Zoltan Butuc, clujeanul Adrian Sărmășan, folkistul veteran Cristian Buică, respectiv Dinu Olărașu.

De asemenea, pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în a doua zi de festival, pe 9 septembrie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena ediției viitoare Cluj Folk Fest.

Festivalul propune o serie de discuții Folk Talks cu invitați ai festivalului a căror nume vor fi anunțate și diverse activități de tip camping.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 septembrie 2023, iar biltele au fost puse deja în vânzare. Acestea pot fi achiziționate AICI. Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate). Rezervările pot fi făcute la adresa de email clujfolkfest@gmail.com.

VEZI ȘI:

Ateliere de pizza și cocktailuri, lecții de muzică, curte de vinuri și multe altele la Jazz in the Park!

Clujul găzduiește un nou festival al societății civile: ConectONG – Târgul cu Povești de Bine

USAMV Cluj-Napoca și-a prezentat vinurile premiate la Central Park Wine Festival

 

 

 

banner