Acțiune de prevenire și conștientizare pentru persoanele care folosesc trotinete electrice, la Cluj-Napoca

0

O acțiune de prevenire și conștientizare dedicată persoanelor care folosesc trotinetele electrice a avut loc joi, 2 martie, pe străzile din proximitatea zonei Piața Unirii din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Poliția Locală, în parteneriat cu Poliția Municipiului Cluj-Napoca și firmele care administrează astfel de trotinete, iar participanții au primit pliante informative și recomandări cu privire la regulile de circulație care trebuie respectate de această categorie de participanți la trafic.

“Scopul aceastei acțiuni a fost acela de a contribui la reducerea incidentelor din trafic în care sunt implicați utilizatorii de trotinete, precum și respectarea regulilor de circulație de către această categorie de participanți la trafic”, a precizat, într-o postare publicată pe pagina personală de Facebook, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Ștefan Tarcea.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Au fost scoase la licitație peste 200 de trotinete electrice parcate ilegal – Află când va avea loc licitația

AVOCATUL Radu Mititean: Ce obligații suplimentare poate stabili primăria lui Boc pentru cei care folosesc trotineta electrică

Trotinetiștii ar trebui să dea examen pentru permis: “Se expun unor riscuri deosebite”

banner