Activități unice care trebuie încercate măcar odată în Cluj

0
Foto: Jumping House

Dacă ești în vacanță în Cluj-Napoca sau ești localnic și ți se pare că ai intrat în monotonia programului de zi cu zi, a ieșirilor în aceleași locații sau pur și simplu cauți ceva diferit, aici îți oferim o serie de activități unice care trebuie încercate cel puțin odată în oraș!

Ceramic Cafe Cluj

Foto: Ceramic Cafe – Facebook

Aflat în centrul Clujului, Ceramic Cafe dă frâu liber imaginației și creativității! O activitate perfectă pentru prieteni sau familii, iar părinții se pot bucura de o cafea în timp ce cei mici sunt ocupați. Poți să alegi între diverse obiecte albe de lut, precum: farfurii, boluri, căni, vaze, ceainice, figurine, termosuri sau obiecte decorative, pe care să le pictezi după bunul plac.

Jumping House

Foto: Jumping House

Un loc neobijnuit în Cluj, Jumping House oferă o serie largă de activități sportive, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ceea ce face locație unică este că oferă activități adulților, care de-obicei sunt destinate copiilor. Deci dacă vreodată ți-ai adus copiii la locul de joacă și te-ai gândit ce frumos ar fi să li te alături, acum este șansa ta! Poți să imiți experiența de pe skateboard sau snowboard pe un Bounce Board, numai că aici aterizezi pe moale. Cum ar fi să te transformi în Spiderman pentru o zi? Intră în costum și sari pe Spider Wall, peretele cu arici. Locația se află pe strada Fabricii de Chibrituri, prin intrarea fabricii “Remarul 16 Februarie”.

LaserTag World

Foto: LaserTag World

Arena de LaserTag este locul în care poți să îți testezi abilitățile de strategie, spiritul de echipă și agilitatea, alături de cei dragi. Jocul hi-tech presupune formarea a două echipe, cu scopul de a ținti adversarii cu impulsuri laser. Acestea sunt detectate de senzori amplasați pe echipamentul de joc, pe veste sau benzile de pe căști. Locația se află pe strada Luncii, nr. 19.

Oser

Foto: Oser – Facebook

În căutarea de bijuterii unice, îmbrăcăminte care te caracterizează sau mobilă vintage?  Târgul de vechituri Oser oferă toate aceste produse și multe altele precum: unelte, cărți, jucării, accesorii pentru bicicletă sau mașină și echipamente de sport, iar la fiecare vizită garantează că te va surprinde cu ceva! Locația este deschisă în fiecare sâmbătă, pe Strada Bobâlnei numărul 65.

Programul începe de la ora 7:00 dimineața, până la 14:00 și este recomandat să vii cât de dimineață, pentru a prinde cele mai bune oferte. Totodată, cel mai bine este să ai bani cash la tine și chiar în bancnote mai mici, pentru că majoritatea produselor expuse sunt ieftine. După o sesiune intensă de târguială, vizitatorii pot să ia o bine meritată masă la stand-urile de mâncare aflate în curte, unde o să găsească mici, langoși și multe altele.

VEZI ȘI:

Cinci locuri perfecte pentru a evada din aglomerația urbană și a te relaxa, în apropiere de Cluj-Napoca

banner