Alex Chipciu laudă suporterii U Cluj, însă are “un sentiment de ciudă” în urma derby-ului

0
Foto: Gazeta Sporturilor

FC Universitatea Cluj și CFR 1907 Cluj au remizat, scor 1-1, în meciul etapei a doua din grupa B a Cupei României. Derby-ul a fost animat de mai bine de 25.000 de suporteri, peste 1500 fiind pe peluza oaspeților. Cluj Arena a vibrat prin spectacolul format din coregrafii, artificii, torțe, steaguri și bannere.

Alex Chipciu a lăudat suporterii clubului

“A fost frumos, coregrafiile au fost frumoase. Dacă acest stadion ar fi aproape [de gazon] și n-ar fi pista [de atletism], ar «rupe!». N-ai putea sta pe teren. Dar îi simțim aproape chiar și așa. E ceva să ai 25.000 de spectatori în spate”, a declarat Alex Chipciu, pentru DigiSport.

 

Concluziile mijlocașului de după derby

Alex Chipciu consideră că Universitatea a „tocat-o” pe CFR Cluj în prima repriză și că rezultatul ar fi fost altul dacă el și colegii săi ar fi menținut același ritm și după pauză.

„A fost un meci greu, cu două reprize total diferite. În prima repriză,  am controlat jocul, nu știu dacă ei au intrat în careu. Au aglomerat careul, a fost greu și pentru noi să ne creăm situații. În a doua repriză, ei s-au adaptat, și-au dat seama de slăbiciunile lor, au mai intrat dintre jucătorii lor puternici, care sunt titulari de obicei. CFR e o echipă puternică, clar!

banner