Dan Nistor, despre convocările lui Edi Iordănescu pentru națională: “Noi suntem dinozauri”

0

Dan Nistor, mijlocașul Universității Cluj, se numără printre cei mai buni marcatori din SuperLigă, cu 7 goluri și 4 assisturi în acest sezon. A jucat de șapte ori pentru echipa națională a României, însă ultima apariție a fost bifată acum aproape trei ani, în noiembrie 2020. Jucătorul spune că selecționerul Edi Iordănescu îi privește ca pe niște “dinozauri” pe fotbaliștii mai în vârstă. Mai mult, nu a văzut vreun reprezentant al echipei să vină la meciurile “studenților” pentru ai urmări. 

„N-aş vrea să fiu răutăcios, dar la ce e în România în ziua de astăzi nu poţi să te mai aştepţi la nimic, sincer să vă zic. V-am zis şi mai devreme. Noi suntem dinozauri, noi suntem bătrâni, noi nu mai contăm. Alţii contează acum!

Nu este dezamăgire, Doamne fereşte! Dar aşa consideră dânşii că trebuie făcute lucrurile, aşa le fac. Eu nu am văzut niciun secund al echipei naţionale la meciuri. E poate departe şi nu poate să ajungă aici”, a declarat mijlocașul, potrivit Orange Sport.

La ultima apariție a echipe naționale de fotbal a României, selecționerul Edi Iordănescu a convocat patru jucători peste 30 de ani: Nicușor Bancu (31), Denis Alibec (32), Florin Niță (36) și Mario Camora (36). Conform Transfermarkt, Dan Nistor, în vârstă de 35 de ani, are o valoare de piață de 650.000 de euro.

VEZI ȘI:

U-BT ajunge la a treia victorie în EuroCup – Silvășan: “Îl văd drept MVP al partidei”

Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

Membrii Generației de Aur organizează un meci de retragere – Jose Mourinho va conduce adversarii

banner