Alexandra Bob, absolventă de actorie la Cluj, a jucat-o pe fiica lui Pacepa în serialul HBO Spy/Master

0
Foto: Ioanina Pavel / Facebook

Tânăra actriță Alexandra Bob o joacă pe fiica lui Pacepa în serialul Spy/Master, care a avut premiera pe 19 mai, la HBO Max și pe HBO GO. Povestea creată de Adina Sădeanu şi Kirsten Peters este plasată la apogeul Războiului Rece şi acoperă o săptămână din viaţa personajului fictiv Victor Godeanu, interpretat de Alec Secăreanu, personaj care este bazat pe povestea generalului Ion Mihai Pacepa.

Primele două episoade ale serialului au fost difuzate în premieră la Festivalul de Film de la Berlin, în cadrul Berlinale Series, în luna februarie, iar în prezent toate episoadele sunt disponibile pe HBO. Într-un interviu în exclusivitate, actrița Alexandra Bob, absolventă a Facultății de Teatru și Film Cluj, ne-a povestit despre experiența ei pe platourile de filmare.

„Toată această experiență a fost una foarte importantă pentru mine, am învățat extrem de multe lucruri despre meseria pe care o fac, despre mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Am avut parte de niște colegi extrem de grijulii și implicați, ceea ce m-a ajutat foarte mult în munca mea de pe set”, a declarat Alexandra Bob.

Serialul a fost filmat atât în străinătate, cât și în România, iar actrița a avut ocazia să întâlnească actori importanți din spațiul european. Chiar dacă a absolvit facultatea la Cluj-Napoca, imediat după absolvire, Alexandra a luat calea colaborărilor internaționale și a căpătat experiență de pe mai multe platouri de filmare din Europa.

„Filmările au fost o experiență plăcută pentru mine, datorită echipei din spate am ajuns cu adevărat să simt că fac cu drag ceea ce aveam de făcut, în special la acest proiect am simțit cu adevărat că mi-am găsit personajul și că totul funcționează de la sine. A fost tare frumos și valoros”, a adăugat Alexandra Bob.

Despre Spy/Master

Premiza mini-seriei îl are în centru pe mâna dreaptă a dictatorului Nicolae Ceaușescu și cel mai important consilier al acestuia, care este în același timp și agent KGB, iar acoperirea sa riscă să fie compromisă. Astfel, pentru a fugi din România, Victor Godeanu se folosește de o călătorie diplomatică în Republica Federală Germania pentru a intra în contact cu un membru al ambasadei Statelor Unite.

VEZI ȘI:

Teatrul de păpuși și cel de improvizație se unesc pentru a atrage publicul adult la spectacole de animație – află mai multe despre proiectul „IMPRO SHOW cu PĂPUȘI”

Filmul Libertate, regizat de Tudor Giurgiu, în competiție la Sarajevo Film Festival

Jazz in the Park 2023: Află ce artiști vor concerta în cadrul festivalului

 

 

 

 

banner