Andrea Mandorlini, după înfrângerea cu FCSB: „În fotbal greşeli fac şi jucătorii, fac şi antrenorii, dar azi au făcut arbitrii”

0

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0, duminică seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal. Andrea Mandorlini, antrenorul echipei, a declarat după meciul cu FCSB că partida a fost decisă de o eroare a arbitrului Marcel Bîrsan. 

Duminică seara, într-o conferinţă de presă susţinută după înfrângerea cu FCSB, Mandorlini partida a explicat că CFR Cluj trebuia să primească un penalty pentru un henţ al fundaşului echipei FCSB, Joyskim Dawa, în propriul careu. De asemenea, el a menţionat că lovitura de la 11 m, din care FCSB a marcat unicul gol al întâlnirii, a fost acordată eronat.

„Azi (duminică – n.red.) n-a funcţionat arbitrajul, asta nu a funcţionat. Sunt unele episoade în anumite meciuri care sunt clare şi decid rezultatul, iar azi a fost clar henţul lui Dawa în careu pe care arbitrul nu l-a văzut. Apoi s-a dat un penalty pentru FCSB pe care doar arbitrul l-a văzut, la o atingere involuntară. În rest a fost un meci dificil, echilibrat. Noi am avut mai puţină energie decât adversarii pentru că am consumat-o în meciul cu Adana din Conference League. În fotbal greşeli fac şi jucătorii, fac şi antrenorii, dar azi au făcut arbitrii. Noi am revăzut de foarte multe ori acea fază la Dawa, mâna a fost clar depărtată de corp, iar arbitrul a refuzat să dea penalty. Meciul a fost decis de o eroare a arbitrului”, a afirmat antrenorul.

„Azi au fost pe teren două echipe puternice, din păcate rezultatul a fost decis de o persoană. Este anormal şi incorect. În meciuri atât de importante, cu atât de multă lume în tribună, nu poţi să decizi tu rezultat, fără să te duci să revezi imaginile la VAR. E un lucru dăunător pentru fotbalul românesc, suntem supăraţi pentru că nu meritam să pierdem. E foarte frumos să joci pe acest stadion, cu o asemenea atmosferă, pentru oricine e o bucurie să joace aici, însă pentru noi a devenit o tristeţe. Pentru că o greşeală a decis un meci între două echipe puternice”, a precizat Mandorlini, conform Monitorul Cluj.

VEZI ȘI:

După 1-1 în tur, CFR Cluj a pierdut returul cu Adana Demirspor – Nelu Varga: „CFR-ul merge înainte!”

CFR Cluj a primit trei oferte de transfer pentru un fost campion al României

CFR Cluj a reușit un nou transfer: vezi care e al 12-lea jucător care sosește în Gruia

 

 

 

 

 

banner