După 1-1 în tur, CFR Cluj a pierdut returul cu Adana Demirspor – Nelu Varga: „CFR-ul merge înainte!”

0

După 1-1 în tur, CFR Cluj a pierdut returul cu Adana Demirspor, 1-2, în urma unei reprize secunde frustrante în „infernul” din Turcia. După o primă repriză în care s-a apărat aproape continuu, „feroviarii” au clacat în superioritate numerică și părăsesc Conference League în turul secund. Conform GP, pe aeroport, la revenirea în țară, patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a asigurat că stabilitatea clubului nu este pusă în pericol de eșecul european.

Alături de jucători a călătorit și patronul Nelu Varga, care l-a avut ca invitat pe fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, un apropiat al grupării din Gruia, cu care a mai mers în deplasările europene.

La revenirea în România, pe aeroport, Nelu Varga a precizat că formația sa a avut parte de o tragere cu ghinion și că în ciuda eliminării, echipa arată cel mai bine de când acesta este patron.

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie. Simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au de fotbal!

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Stați liniștiți că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime și bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele și salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios și pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puțin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupele europene, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva”, a precizat Varga.

„Eu sper să-i batem pe cei de la FCSB duminică. O să vedeți! Nu știu dacă vine și domnul Dîncu la meci. Eu n-am să fiu la acest joc, dar sper să am parte de o surpriză plăcută”, a mai spus Nelu Varga.

VEZI ȘI:

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc pe stadionul din Ghencea

CFR Cluj l-a împrumutat pe Claudiu Petrila – vezi care ar putea fi suma pentru transferul definitiv

CFR Cluj a primit trei oferte de transfer pentru un fost campion al României

 

banner