Apa potabilă este oprită în Cluj-Napoca și Florești – află zonele avariate și când va fi reluată alimentarea

0

Reprezentanții Companiei de Apă Someș S.A. au anunțat în dimineața zilei de marți, 27 decembrie, că apa potabilă va fi oprită în mai multe zone din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești. Ulterior, anunțul a fost actualizat, iar același scenariu va avea loc și în localitățile Petrindu și Gălășeni din județul Sălaj. 

În acest sens, pentru efectuarea lucrărilor de remediere a unor avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, lucrări care necesită intervenție imediată, astfel încât nu pot fi asigurate modalități alternative de furnizare, apa potabilă va fi oprită în următoarele zone, conform următorului program:

  • Cluj-Napoca: str. Teilor, str. Bobâlnei (estimare pentru reluarea serviciului: ora 15:00)
  • Florești: str. Avram Iancu, nr. 390-502, str. Răzoare, str. Valea Gârbăului (estimare pentru reluarea serviciului: ora 16:00)
  • Petrindu și Gălășeni (estimare pentru reluarea serviciului: ora 16:00).

“Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. În astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate fi ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile”, au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Someș.

VEZI ȘI:

Compania de Apă Someș aniversează 130 de ani – care este istoria acesteia

Compania de Apă Cluj anunță întreruperea furnizării de apă potabilă – Află în ce localități și care este orarul

Compania de Apă Someș extinde rețeaua de apă și canalizare din Cluj-Napoca

banner