Aproape 900 de sportivi participă la Cluj la Cupa României și Cupa Palatului Copiilor la karate WUKF

0

Palatul Copiilor Cluj organizează la Sala Sporturilor “Horia Demian” Cupa României și Cupa Palatului Copiilor la karate WUKF, concurs național înscris în calendarul activităților extrașcolare naționale. La aceste concursuri vor participa 879 de sportivi din 56 de cluburi din toată țara. Află detalii de la Liviu Crișan, președintele Federației de Karate WUKF, Valentin Cuibus, directorul Palatului Copiilor Cluj și Alin Mărginean, profesor al Cercului de karate la Palatul copiilor din Cluj, invitați la România via Cluj.

Cupa României la karate WUKF peste 13 ani și Cupa Palatului copiilor pentru copii sub 13 ani au loc între 15 și 17 septembrie, în Sala Sportului ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

”Cea mai bună educație a unui copil, a unui tânăr este sportul și cu atât mai mult karatele, în care clar ai niște principii foarte bine stabilite și bine puse la punct”, spune Alin Mărginean, antrenor de karate și profesor la Palatul Copiilor din Cluj.

Disciplină, punctualitate, curaj, motivație, încredere în sine, sunt câteva dintre principiile sănătoase ale unui sportiv. Acestea sunt motivele pentru care tot mai mulți părinți își încurajează și susțin copiii să practice un sport. Karate-ul este unul dintre cele mai populare activități extrașcolare ale Palatului Copiilor din Cluj. Este, de altfel, cercul cu cei mai mulți copii înscriși (aproximativ 300), precizează Valentin Cuibus, directorul Palatului Copiilor din Cluj.

Află de la Liviu Crișan, președintele Federației de Karate WUKF care vor fi probele celor două competiții de la Cluj, dar și care este calendarul competițiilor de karate din acest an.

VEZI ȘI:

Vești bune! România a obținut locul I la Campionatul Balcanic de Karate

Parcul Central se transformă de Ziua Copilului – teatru de păpuși, face painting, jonglerie, ateliere de pictură sau karate

 

 

 

banner