Aproape 9000 de persoane au participat la cel mai mare festival de rock creștin din Europa de Est

0

Patru artiști, șase trupe de rock creștin și doi speakeri au urcat pe scena HeartBeats Festival, pentru a promova, prin intermediul muzicii și al predicilor, importanța valorilor creștine în societatea contemporană. Atracția principală a evenimentului a fost cântărețul american de muzică creștină, Jeremy Camp. HeartBeats Festival a avut loc, ȋn perioada 15-16 iulie, pe Cluj Arena.

Organizarea și desfășurarea activităților din festival au fost asigurate de cei aproximativ 60 de voluntari, atât adolescenți, cât și adulți. În incinta stadionului, au fost disponibile baruri cu băuturi non-alcoolice, standuri cu picturi pe față destinate copiilor și o mică librărie cu cărți creștine. De asemenea, pe esplanada arenei, a fost amenajat un food court, în cadrul căruia a fost prezent și cel mai mare sponsor al festivalului, Noodle Pack.

Cei de la Sanctus Pro Deo au deschis evenimentul, în prima zi de festival, urmați de Dincolo de Ziduri, Good Weather Forecast, Evan Craft, Nick Hall și, cel mai așteptat artist, Jeremy Camp.

Planet Shakers, lideri de audiență în a doua zi de HeartBeats Festival

Cel mai mare număr de persoane prezente la evenimentele din cadrul festivalului a fost înregistrat la concertul formației australiene de rock, Planet Shakers. Înainte de aceasta au urcat pe scenă Tabăra 477, 4UBAND, Micah Tyler, Austin French și John Maxwell. ”Planet Shakers au făcut adevăratul show la festival” spune un voluntar de la HeartBeats.

La eveniment au fost vândute peste 8000 de bilete pentru participanți din toate categoriile de vârstă, de la copii, până la vârstnici.

VEZI ȘI:

Mai sunt cinci zile până la concertul IL VOLO din Cluj-Napoca – program și reguli de acces

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, va concerta la Cluj-Napoca

Vedeta Christian Pop-Rock-ului, Jeremy Camp, vine la HeartBeats Festival de la Cluj