David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, va concerta la Cluj-Napoca

0

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, potrivit Guinness World Records, va concerta, în Cluj-Napoca și în București, în luna septembrie a anului 2022. Primul dintre aceste spectacole va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe data de 1 septembrie, de la ora 20:00.

Numele turneului în care va pleca violonistul este “Alive”, prin intermediul căruia David Garrett va îmbina mai multe emoții și stări de spirit. Pe de o parte, artistul va transmite speranța și bucuria, pe care le va îmbina cu tristețea resimțită de umanitatea în perioada pandemiei COVID-19. Multe dintre compozițiile pe care acesta le va prezenta publicului pot fi ascultate pe canalul său de YouTube.

În luna mai a acestui an, David Garrett a vorbit, în exclusivitate, la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, despre ce îi așteaptă pe fani în cadrul acestor evenimente și despre alte aspecte interesante ale carierei sale de violonist. Întregul material este disponibil mai jos.

Biletele pentru cele două spectacole ale celebrului violonist în România pot fi cumpărate prin accesarea link-ului de AICI.

VEZI ȘI:

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, vine în România – interviu exclusiv

Se apropie întâlnirea cu celebrul trio italian IL VOLO – Află care sunt orașele și care sunt prețurile

Concertul Sting de la Cluj, reprogramat