Mai sunt cinci zile până la concertul IL VOLO din Cluj-Napoca – program și reguli de acces

0

Celebrul trio italian IL VOLO va concerta, în premieră, luni, 18 iulie, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Cei trei muzicanți vor susține și un spectacol în București, la două zile înaintea celui din BT Arena. Ambele reprezentații sunt incluse în turneul monidal „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE!”, care include peste 100 de concerte în toată lumea. De asemenea, organizatorii evenimentului au publicat informații cu privire la programul concertelor și al regulilor de acces pentru fani.

Ambele concerte din România vor începe la ora specificată pe biletele de acces, 20:00. Accesul la eveniment se va face de la ora 19:00, iar organizatorii recomandă publicului să ajungă mai devreme la sala de spectacol, pentru evitarea aglomerației.

La eveniment, pot intra doar persoane care dețin un bilet de acces valid, care va putea fi scanat o singură dată. De aceea, în cazul în care o persoană părăsește sala de spectacol, aceasta nu va mai putea intra decât dacă va cumpăra un nou bilet. În incinta evenimentului, nu este permis accesul cu băuturi băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, bannere susţinute de beţe, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Organizatorii recomandă purtarea măștii de protecție la concert

Numărul cazurilor raportate de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 este în continuă creștere, motiv pentru care organizatorii evenimentelor IL VOLO din România recomandă fanilor să poarte masca de protecție pe toată durata reprezentațiilor.

Pentru părinții care vor să vină la concert alături de copiii lor, aceștia trebuie să știe că accesul copiilor este permis doar dacă au vârsta mai mică de trei ani, în baza actului doveditor, iar organizatorul nu își asumă responsabilitatea supravegherii acestora în sala de spectacol. Minorilor cu vârsta de peste trei ani li se va permite accesul doar dacă au cumpărat un bilet valid.

Ultimele bilete pentru cele două concerte IL VOLO, din București și Cluj-Napoca, pot fi cumpărate prin accesarea link-ului de AICI.

VEZI ȘI:

Se apropie întâlnirea cu celebrul trio italian IL VOLO – Află care sunt orașele și care sunt prețurile

IL VOLO va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 18 iulie 2022

Il Volo, concert în premieră la Cluj-Napoca