Artistul britanic Chris Norman (Smokie) concertează la BT Arena

0

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii ’70, revine în România. Celebrul cântăreț va susține un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, de la ora 20:00, pe BT Arena din Cluj Napoca. Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic la Cluj-Napoca este formată din: Geoff Carline – chitara, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce.

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul
album, „Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, „If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns numărul unu în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum „Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Needles And Pins” sau „Living Next Door To Alice”.

Anii ‘80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, “Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat șase săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum „Some Hearts Are Diamonds”, „Fearless Hearts” sau „Broken Heroes”.

În decembrie 2021, a lansat noul său album numit „Just A Man”, pe care l-a scris și
înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten Mike Chapman ca producător. Pe 4 noiembrie anul trecut, a lansat un nou album intitulat „Rediscovered Love Song”. Pe disc sunt piese foarte cunoscute din repertoriul lui Eric Clapton, Bee Gees, Roy Orbison sau Moody Blues, cântate în stilul inconfundabil al artistului britanic.

În perioada următoare, Chris Norman are anunțate concerte la Limassol (Cipru), Basel
(Elveția), Munchen (Germania) sau Treungen (Norvegia). Cei care vor să simtă vibe-ul muzicii de calitate și să cânte hituri precum „Living Next Door To Alice”, „Mexican Girl”, „Stumblin’ In”, „I’ll Meet You At Midnight” sau „Midnight Lady”, sunt așteptați pe 15 iunie 2023, la BT Arena din Cluj Napoca.

Un concert recomandat de Europa FM

”Chris Norman este un artist genial, cu o voce inconfundabilă, iar românii îl iubesc și îi
fredonează piesele, indiferent de vârstă. Un concert la Cluj vine ca un regal pentru amatorii de muzică bună, amatorii de muzică de mare calitate, iar, după cum bine știți, de când eu activez în domeniul artistic, mereu am fost promotorul valorii. Chris Norman este un simbol pentru o generație și un model pentru artiștii care au urcat pe scenă în anii în care au urmat. Piesele lui sunt nemuritoare și, sunt sigur, că îi va bucura pe spectatorii care vor veni, în număr foarte mare, să îl urmărească live, pe 15 iunie, pe BT Arena din Cluj Napoca. Noi, organizatorii, am pregătit deja surprize speciale, printre care, în deschidere, va concerta inegalabilul Paul Ciuci – Compact. De aceea, spun, încă de pe acum, că acest concert va fi unul unic, de neuitat”, a declarat managerul Radu Groza, organizatorul concertului Chris Norman în România.

VEZI ȘI:

PREMIERĂ: Bebe Rexha, French Montana și Ava Max pentru prima dată la UNTOLD

100 de doctori-muzicieni vor concerta la Cluj și București pentru susținerea telemedicinei în epilepsie

Noaptea Muzeelor 2023: recitaluri de cameră, saloane de epocă – weekend festiv la Muzeul de Istorie al Transilvaniei

 

 

 

 

 

banner