banner

Bani pentru reabilitarea Palatului Banffy – vezi stadiul lucrărilor direct de pe schele

0

Un milion și jumătate de lei au fost suplimentați din bugetul județului Cluj pentru continuarea lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Muzeului de Artă din Cluj, care funcționează în palatul Banffy, potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar.

Urmărește care este stadiul actual al lucrărilor, în imagini inedite filmate de pe schelele din jurul clădirii.

În cadrul ședinței ordinare a forului administrativ județean de joi, 30 iulie 2020, a mai fost suplimentat cu 10 milioane de lei bugetul destinat reparării și întreținerii drumurilor din județ. Sumele alocate vor fi utilizate atât în vederea continuării lucrărilor de întreținere deja începute, cât și pentru demararea altora noi.

Printre drumurile care vor beneficia de suplimentarea de fonduri recent votată de Consiliul Județean Cluj se numără DJ 150 (Viișoara – Ceanu Mare – Frata) și un sector al DJ 109V (Satu Lung – Giula), care urmează a beneficia de lucrări de asfaltare integrală. De asemenea, vor mai fi derulate asfaltări pe drumul județean 103K, respectiv pe DJ 103Z, drum recent preluat de către Consiliul Județean, și pe care intervențiile se află în plină desfășurare la acest moment.

banner