Handbaliștii clujeni au obținut prima victorie din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor

0

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a învins duminică, 5 februarie, pe teren propriu, formația CSM Făgăraș, scor 33-27 (15-11, la pauză), în prima etapă din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor. Încurajați de cei aproximativ 200 de fani care au umplut tribuna sălii “Gheorghe Roman” din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, “haiducii” clujeni au înregistrat o victorie importantă în drumul spre revenirea printre cele mai bune echipe din handbalul românesc.

De asemenea, la finalul partidei, ardelenii au sărbătorit și ziua de naștere a antrenorului principal și, totodată, a jucătorului Ionuț Ramba, care, în data de 8 februarie, va împlini vârsta de 32 de ani. Declarațiile lui Ionuț Ramba și alte imagini video, atât din timpul jocului, cât și de la finalul acestuia, sunt disponibile în materialul de mai jos.

Pentru handbaliștii clujeni, urmează deplasarea pe terenul formației CSM Medgidia, acolo unde vor disputa meciul din cea de-a doua etapă a playoff-ului de promovare în prima ligă.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Handbaliștii clujeni se pregătesc pentru revenirea în Liga Zimbrilor – “haiducii” dispută acasă primul meci din playoff

Fotbal în Sala Sporturilor “Horia Demian” – campionii europeni de la Gemina Cluj vor juca în turneu

Clujenii, campioni europeni la minifotbal – echipa Gemina Cluj a câștigat turneul Euro Business Cup