Bogdan Pivariu: Floreștiul are nevoie de regenerare urbană

0

Cea mai mare comună din România, Floreștiul, trece printr-un proces de transformare profundă. Comuna își reconstruiește propria sa identitate. Mulți au declarat Floreștiul drept dormitorul ieftin al Clujului, însă, de fapt, această comunitate atrage tot mai multe proiecte de importanță regională sau chiar națională.

 

Spitalul Regional de Urgență este, poate, cel mai important proiect din această categorie. Comunitatea locală își dorește această investiție și este dispusă să se implice pentru a-și demonstra dorința de utiliza banii europeni puși la dispoziția României pentru a concretiza acest proiect, spune viceprimarul comunei Florești, liberalul Bogdan Pivariu. El a anunțat, în premieră, în platoul emisiunii România Via Cluj, că și în Florești va îmcepe o campanie de strângere de semnături pentru susținerea proiectului Spitalului Regional de Urgență, care va completa campania de strângere de semnături anunțată, cu câteva zile înainte, de deputatul PNL Adrian Oros, vicepreședinte al PNL.

 

Însă Bogdan Pivariu propune și o viziune generoasă asupra viitorului Floreștiului. Cum anume vede el viitorul comunei, aflați dintr-o emisiune moderată de Claudiu Pădurean.