Cât timp va lipsi Cristi Manea de la CFR și ce meciuri ar putea rata

0

Echipa națională de fotbal a României a obținut patru puncte din dubla cu Israel și Kosovo, iar Cristi Manea este unul dintre fotbaliștii pe care Edi Iordănescu i-a avut la lot. Fundașul dreapta s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de meciul cu Kosovo și a aflat cât va lipsi pe gazon. Astfel, Cristi Manea va absenta la două meciuri din SuperLiga și la un duel din Cupa României.

Cristi Manea este unul dintre fotbaliștii pe care Eduard Iordănescu s-a bazat în dubla cu Israel și Kosovo din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Fotbalistul celor de la CFR Cluj a evoluat toate cele 90 de minute în meciul cu Israel (1-1), însă a fost indisponibil pentru disputa cu Kosovo (2-0), după ce a acuzat dureri la genunchi la antrenamentul oficial ce a avut loc luni seara.

Potrivit GSP, Manea are o leziune localizată pe ligamentul colateral intern de la un genunchi și va sta, cel mai probabil, între două și trei săptămâni.

Asta înseamnă că fundașul dreapta va rata duelurile cu Petrolul Ploiești și Rapid, din SuperLiga României, dar și disputa cu CSM Alexandria din Cupa României.

VEZI ȘI:

17 persoane au fost amendate pentru incidentele de la meciul România – Kosovo, după ce oaspeții au ieșit de pe teren

Președintele CNCD după scandalul de la meciul România – Kosovo: “Aştept ziua în care aceşti suporteri, care sunt filmaţi, vor fi daţi în judecată”

România – Kosovo: Lotul final al preliminariilor EURO 2024 și ce a spus Edi Iordănescu înainte de meci

 

 

 

 

banner