17 persoane au fost amendate pentru incidentele de la meciul România – Kosovo, după ce oaspeții au ieșit de pe teren

0
Foto: HotNews

Jandarmeria a amendat 17 persoane implicate în incidentele petrecute aseară la meciul România-Kosovo, care a fost întrerupt timp de aproape o oră. Amenzile se ridică la valoarea de opt mii de lei. De asemenea, au fost întocmite trei dosare penale pentru deținerea de materiale pirotehnice.

”Au fost indentificate 458 de persoane vinovate pentru contextul general de aseară, când meciul dintre România și Kosovo a fost întrerupt pentru 51 de minute. Au fost aplicate 17 amenzi contravenționale în valoare de opt mii și au fost constituite trei dosare penale, pentru deținerea de materiale pirotehnice. Evacuarea din arenă ar fi constituit riscuri și pentru ceilalți spectatori. Dintre cele 458 de persoane pe care le-am identificat, urmează să verificăm imaginile și să stabilim gradul de vinovăție pentru fiecare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, conform Biziday.

La meciul de fotbal dintre România și Kosovo, din preliminarile pentru EURO 2024, o parte dintre suporterii români au scandat și afișat un banner pe care scria ”Kosovo e Serbia”. Jucătorii din Kosovo au refuzat să mai continue jocul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la cabine. În cele din urmă, meciul s-a reluat și România s-a impus cu scorul de 2-0.

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA: “Ne interesează să acumulăm puncte, nu cum arătăm”

Simona Halep: “Testul pozitiv ar fi putut fi cauzat doar de o expunere accidentală la roxadustat”

Fost jucător al CFR-ului pleacă la o campioană europeană – va juca în Conference League

 

banner