Cazare gratis pentru candidații la UTCN pe perioada admiterii – află detalii

0

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) pune la dispoziția tuturor absolvenților care vor susține admiterea la facultățile din cadrul universității locuri gratuite de cazare în căminele universității, alături de un însoțitor. De asemenea, studenții UTCN au posibilitatea de a primi, la cerere, cazare în căminele universității, pe perioada festivalul UNTOLD, găzduit între 4-7 august 2022.  

Invitați la Via Cluj TV, în emisiunea România Via Cluj, directorul general administrativ, Cornel Mureșan, și directorul Biroului Admiteri UTCN, Anca Nicu, au vorbit despre demersurile necesare ocupării locurilor de cazare și despre condițiile din campusurile universitare.

“În baza fișei de înscriere, cei care susțin admiterea la UTCN pot primi cazare în perioada 12-16 iulie. Indiferent de proba pe care o au de dat, se pot caza la noi, împreună cu un însoțitor. […] Foarte repede vor primi răspuns și pot veni liniștiți la Cluj. Indiferent de ora la care ajung în timpul zilei, li se va păstra o cameră”, a explicat Anca Nicu.

Cazare pe perioada UNTOLD pentru studenții UTCN

“Așteptăm cu drag să vina la UNTOLD. Rezervăm pentru ei un cămin sau două, în funcție de câte solicitări primim și îi cazăm în camerele noastre. […] După ce i-am cazat, noi, administrația, avem o prezență discretă. Sunt organizați în comitete de cămine și practic se conduc ei. Avem personal administrativ, însă ei gestionează partea de ce se întâmplă fizic în campusurile UTCN”, a precizat Cornel Mureșan.

VEZI ȘI:

ADMITEREA LA UTCN: Ce înseamnă internaționalizarea pentru Universitatea Tehnică din Cluj

ADMITEREA LA UTCN: Ce spun studenții despre calitatea educației, baza logistică și oportunitățile de internship

Inginerii și arhitecții, la mare căutare pe piața muncii – află care sunt condițiile de admitere la UTCN