Cazul Simona Halep: “Nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”

0
Foto: Prosport

Patronii firmei Quantum Nutrition, acuzate de jucătoarea Simona Halep sunt frații Konstantino Koveos și John Koveos. Campioana dublă a titlului de Grand Slam a fost suspendată, pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Verdictul a fost dat în urmă cu o lună, iar jucătoarea acuză firma cu furnizarea unui supliment contaminat cu Roxadustat. Konstantino Koveos susține că “Nu am înșelat niciodată pe nimeni”, iar fratele mai mare, John Koveos, a vorbit pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, cu The Globe and Mail, conform Gazetei Sporturilor.

„Au nevoie de cineva pe care să dea vina. Se dorește ca firma să fie țapul ispășitor”, a spus John pentru sursa citată. Patronul a declarat că deși firma lui nu produce propriu zis suplimentele, el „are încredere 100% în compania care o face.”

Acesta a continuat: „Quantum Nutrition produce suplimente pentru sute de atleți, printre care olimpici sau hocheiști din NHL. Niciun sportiv nu a avut probleme, fiind testați în mod regulat. Iar Halep nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”. Însă, patronul nu a dorit să spună care sunt ceilalți jucători de tenis care ar fi folosit produsul, au precizat autorii articolului din The Globe and Mail.

VEZI ȘI:

Patronul firmei acuzate de Simona Halep: „Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni”

Gigi Becali, despre cazul Simonei Halep: “Dacă i-a dat, ce vină are ea?”

Simona Halep: “Testul pozitiv ar fi putut fi cauzat doar de o expunere accidentală la roxadustat”

banner