Gigi Becali, despre cazul Simonei Halep: “Dacă i-a dat, ce vină are ea?”

0
Foto: Gigi Becali - Digi Sport

Gigi Becali nu consideră că Simona Halep se face vinovată în cazul consumului de Roxadustat, substanța cu care a fost depistată la sfârșitul lunii august a anului trecut. Campioana dublă a titlului de Grand Slam a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, tribunalul comunicând decizia lor pe data de 11 septembrie. 

Patronul clubului de fotbal FCSB susține că în lumea tenisului există un dopaj sistematic, grație contribuțiilor medicilor. Acesta o scuză pe sportivă, pentru că este normal să fi avut încredere în personalul responsabil cu administrarea suplimentelor. Simona Halep a primit de la fizioterapeuta Candice Gohier, suplimentul cu colagen numit Keto MCT, contaminat cu Roxadustat, conform Sport.ro.

„Nu ea, i-au dat ăia. A avut încredere în ăia. Ce TAS? Dacă i-a dat, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere. Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel? Doar că ăia sunt mai deștepți, toate lumea face, dar au doctori mari, specialiști. Substanțe care nu ies în sânge sau care dispar. Mai ales unde sunt mulți bani!”, a declarat Gigi Becali astăzi.

VEZI ȘI:

Simona Halep: “Testul pozitiv ar fi putut fi cauzat doar de o expunere accidentală la roxadustat”

Președintele CNCD după scandalul de la meciul România – Kosovo: “Aştept ziua în care aceşti suporteri, care sunt filmaţi, vor fi daţi în judecată” 

UEFA a decis sancțiunile după incidentele de la meciul cu Kosovo

banner