Patronul firmei acuzate de Simona Halep: „Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni”

0
Foto: Sport.ro

Unul dintre patronii firmei canadiene Quantum Nutrition, Konstantino Koveos, într-un interviu cu Gazeta Sporturilor, declară că: “Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”. Aceste declarații vin în contextul în care Simona Halep acuză firma cu furnizarea unui supliment contaminat cu Roxadustat.

Konstantino Koveos susține că firma sa nu a fost dată în judecată, deși avocații Simonei Halep au declarat că au intentat un proces de daune. Bogdan Stoica, unul dintre avocații jucătoarei, explică: “I-am dat în judecată. Înțeleg ce spune el, că poate nu au primit înștiințarea. I-am dat în judecată de acum o lună, dar procedurile legale durează pentru că nu există mediere sau ceva asemănător, noi nu avem ce înțelegere să facem cu ei.”

Avocatul Simonei Halep a mai fost informat de către Gazeta Sporturilor că patronul firmei canadiane consideră că „testele lui Alvarez sunt îndoielnice”. Profesorul Jean-Claude Alvarez este unul dintre specialiștii la care sportiva a apelat pentru a efectua o serie de teste. Printre acestea se numără analiza unei mostre de păr, pe care profesorul o folosește ca argument pentru care este imposibil ca Simona Halep să fi luat Roxadustat, substanța având concentrație prea mică în probă.

Bogdan Stoica consideră următoarele cu privire la declarația lui Konstantino Koveos : ”Firma a venit ca martor adus de ITIA. De la început, depozițiile lor au fost în linie cu ITIA, cu acuzarea din caz. Ce să spună? Adevărul e însă acela că ei au o mare problemă și o să aibă în continuare. Cum să livrezi un supliment contaminat și să susții că nu e contaminat. Probabil că acesta va fi finalul lor în această afacere.”

Keto MCT Schinoussa

Suplimentul Keto MCT, sub eticheta Schinoussa, conține în prezent un singur ingredient, și anume: “sută la sută pudră din ulei de cocos”. Când acesta se producea în anul 2018, lista conținea mai multe ingrediente, precum: pudră pe bază de ulei de cocos, colagen din pește, inulină (fibră probiotică solubilă din plante) și vitamina C.

VEZI ȘI:

Gigi Becali, despre cazul Simonei Halep: “Dacă i-a dat, ce vină are ea?”

Simona Halep: “Testul pozitiv ar fi putut fi cauzat doar de o expunere accidentală la roxadustat”

banner