Ce faci când intră Mackelmore în magazinul tău? Vezi ce spune Maestrul Păpușar clujean

0

Atunci când Mackelmore, venit la Cluj cu ocazia festivalului Electric Castle, s-a adresat publicului la concertul său, Szabó Tünde a fost una dintre localnicele pe care le-a menționat. Aceasta l-a impresionat pe artist, intrat în magazinul de marionete Ferma de Păpuşi, care îşi are spaţiul de producţie în Cluj-Napoca. Ce iese din mâinile celor care meşteresc la realizarea marionetelor este vândut în magazinul de pe strada Bolyai, nr. 2. Aflați mai multe detalii despre arta marionetelor de la Szabó Tünde, invitată în emisiunea România via Cluj. 

Creațiile realizate sunt diverse, respectiv marionete pe mână, păpuşi pe deget, jucării de pluş și decoruri pentru miniscene de teatru. Printre cumpărători se numără copii începând cu vârsta de trei ani, cărora le cumpără păpuşi părinţii sau bunicii, educatoare, învăţătoare, logopezi sau psihologi. Aceste marionete ajută atât în dezvoltarea emoţională, cât şi în dezvoltarea vocabularului şi a fanteziei celor mici.

VEZI ȘI:

VIDEO Electric Castle 2023 a ajuns la final – vezi care sunt părerile festivalierilor

Concerte, expoziții, târguri – vezi programul și artiștii care vor veni la Zilele Culturale Maghiare din Cluj 2023

Trei scriitori de renume mondial vor ajunge la Cluj în această toamnă, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

 

 

banner