VIDEO Electric Castle 2023 a ajuns la final – vezi care sunt părerile festivalierilor

0

Cea de-a noua ediție a festivalului organizat în incinta domeniului Banffy de la Bonțida, Electric Castle, s-a încheiat în noaptea de dumincă, 23 iulie, după cinci zile pline de muzică și activități dedicate participanților. În cele cinci zile, 232.000 de oameni au ales să trăiască experiența celei mai complexe ediții organizate până în prezent, ce a mobilizat resurse logistice și umane impresionante. Care sunt părerile festivalierilor despre ediția din 2023, vezi în materialul de mai sus.

Din Chile până în Mongolia, selecția celor 323 de artiști din 27 de țări și-a dorit să acopere
gusturile unui public dornic să descopere și să susțină nu doar cariera unor nume notorii, ci
și artiști talentați ce-și croiesc drum în industria muzicală. Macklemore, Iggy Pop și Subcarpați sunt show-urile ce au stabilit recordurile de audiență la a 9-a ediție Electric Castle.

Deși festivalierii au părăsit deja domeniul Banffy, sute de organizatori și voluntari vor rămâne activi încă câteva zile, pentru a readuce spațiul la forma sa inițială. Planurile de reabilitare ale castelului vor continua cu ajutorul donațiilor strânse în urma campaniei de reciclare selectivă, organizată în incinta festivalului.

VEZI ȘI:

Final intens pentru a noua ediție Electric Castle, primele abonamente pentru ediția a zecea

Peste 55 000 de oameni s-au distrat sâmbătă la Electric Castle

VIDEO Cum este atmosfera în primele zile de Electric Castle 2023 – „Cozile sunt mai mici”

 

 

 

banner