Ce jucători importanți lipsesc de la Rapid înainte de meciul cu CFR Cluj

0
foto: Eurosport

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj. Antrenorul a anunțat că nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din ultima perioadă, Răzvan Oaidă, care nu s-a recuperat după accidentare. De asemenea, din lot nu vor face parte nici Mattias Kait (suspendat), Dragoș Grigore (accidentat) și nou-venitul Kevin Soni (nepregătit).

“Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, care arată foarte bine. Va fi un meci foarte dificil, dar suntem optimiști. Jucăm acasă, avem publicul în spate și sper că vom arăta bine. CFR a schimbat mult și a ajuns repede la o echipă bună, închegată, cu relații de joc solide.

Starea de spirit e bună. Am luat un punct în ultimul meci, s-a vorbit mult, dar s-a văzut că și Galați e echipă grea. A câștigat în această etapă la Craiova și nu e ușor. Așteptările era mari, dar am luat un punct și a fost bine și așa. Sperăm ca acum, la un meci foarte greu, cu o echipă competitivă, să câștigăm”, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit Sport.ro.

VEZI ȘI:

Ovidiu Hoban, întors la CFR ca antrenor în staff-ul Academiei U16

Istvan Kovacs admite că trebuia să acorde penalty la meciul CFR Cluj – Petrolul

Ce sumă a încasat CFR Cluj după plecarea lui Rangelo Janga

 

 

banner