Ce surprize aduce Colindul Regal în acest an

0

Monarhiștii clujeni organizează cea de-a 7-a ediție a COlindulu Regal, un eveniment care îmbină arta cu caritatea. Colindul Regal este organizat în 7 decembrie 2019, la Centrul de Cultură Urbană Cazino și aduce în fața publicului artiști precum soliști ai Coralei Regale Transilvane, fondată de Dan Dumitrana, cantautorul Cătălin Condurache.

Va fi prezent și un grup de colindători de la Parohia Greco-catolică din Bădăcin, acolo unde părintele Cristian Borz a reușit să reabiliteze casa lui Iuliu Maniu.

Spectatorii care vor asista la Colindul Regal sunt rugați să facă o mică donație, care va ajunge la copiii din Casa Maicii Domnului, acolo unde călugărițele greco-catolice din Congregația Surorile Maicii Domnului au grijă de micuții greu încercați de viață.

Evenimentul cultural este organizat de Clubul Monarhiștilor Clujeni, în colaborare cu Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

Care sunt surpizele din acest an ale Colindului Regal aflați de la invitații Carmen Văcar, de la Clubul Monarhiștilor Clujeni și de la artistul liric Dan Dumitrana, fondatorul Coralei Regale Transilvane.

banner