CFR Cluj-Dinamo Kiev, meci de fotbal caritabil pentru refugiații ucraineni

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj și cei ai formației antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, vor disputa miercuri, 20 aprilie, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, un meci caritabil, dedicat strângerii de fonduri pentru refugiații ucraineni. Pe lângă fotbal, participanții se pot bucura și de un spectacol artistic, în cadrul căruia va fi prezentă și câștigătoarea Eurovision, Ruslana. 

Organizatorii evenimentului au anunțat că suma încasată din vânzarea biletelor va fi donată integral pentru sprijinul celor care au fugit din calea conflictului armat care a izbucnit pe teritoriul Ucrainei. Prețul unui bilet este de 10 lei în tribună și de 50 de lei în sectoarele VIP ale stadionului.

Persoanele dornice să ajute refugiații pot cumpăra un număr nelimitat de bilete. De asemenea, cetățenii ucraineni au gratuitate la accesul în incinta stadionului. Aceștia trebuie să prezinte, la casa de bilete, un document justificativ pentru a primi invitația la eveniment.

Antrenorul formației Dinamo Kiev și fostul selecționer al echipei naționale a României, Mircea Lucescu, va fi prezent la meciul caritabil disputat pe arena din Gruia. Formația pe care acesta o antrenează încă din anul 2020 se află pe poziția secundă a campionatului din Ucraina.

“Concert pentru pace” cu invitați speciali

Înaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev, care va începe la ora 21:30, cât și după fluierul final al acestuia, vor avea loc momente artistice susținute de mai mulți invitați, printre care se numără Vlăduța Lupău, Adela Todoran, Dorofeeva, Kateryna Pavlenko, respectiv Julia Sanina. Atracția principală a concertului care va debuta la ora 21:00 va fi câștigătoarea ediției din 2004 a concursului Eurovision, cântăreața ucraineană Ruslana.

Sub invitația “Meci pentru pace”, iubitorii fotbalului sau cei dornici să ajute refugiații sunt așteptați la casele de bilete ale stadionului, deschise marți, în intervalul orar 12:00-16:00, respectiv miercuri, între orele 12:00-21:30. Biletele pot fi cumpărate și online, AICI.

VEZI ȘI:

Leon Muntean: USAMV își manifestă solidaritatea concretă cu refugiații din Ucraina

We Rock for Ukraine – când artiștii ajută victimele războiului

Jucăria, alinare și instrument educativ pentru copiii ucraineni, pe timp de război