CFR Cluj: Negocieri pentru transferul golgheterului unei echipe din Superligă

0
foto: Orange Sport

CFR Cluj a demarat deja campania de transferuri din vară, iar Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii din Superliga României. Dan Petrescu a bifat o primă victorie pe banca ardelenilor, învingând cu scorul de 3-2 pe Rapid. CFR Cluj se poate clasa pe locul doi, care asigură prezența în cupele europene din sezonul următor. 

Aurelian Chițu este atacantul cu care tatonările au început în urmă cu aproape o lună, înainte ca revenirea lui Dan Petrescu să fie oficializată. Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă, atacantul în vârstă de 33 de ani este pe placul antrenorului.

Chițu va deveni liber de contract în vară, atunci când înțelegerea cu FCU Craiova va expira.

Mai mult, CFR Cluj pregătește chiar un salariu considerabil pentru fotbalistul aflat la final de contract, potrivit Fanatik. Șefii clubului clujean ar fi pregătiți să îl răsplătească lunar pe Chițu cu 14.000 de euro. Totuși, atacantul așteaptă finalul campionatului pentru a lua o decizie.

Deși nu a marcat niciun gol în play-out, Aurelian Chițu a avut parte de un sezon regulat excelent, cu 10 goluri și 7 pase decisive în 29 de meciuri.

VEZI ȘI:

CFR Cluj – FCSB: Aproape 50 de mii de bilete vândute la meciul de pe Arena Națională

CFR Cluj-a treia victorie consecutivă în play-off

 

 

 

 

banner