CFR Cluj primește o veste excelentă, dar conducerea critică jucătorii după partida cu Dinamo

0

Dinamo și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa a 12-a din Superligă. După această partidă, „feroviarii” au primit o veste bună. Este vorba despre recuperarea a trei dintre cei mai importanți jucători după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Astfel, Andrea Mandorlini îi va avea din nou la dispoziție pe Cristi Manea, Ermal Krasniqi și Panagiotis Tachtsidis.

Primii doi au lipsit la ultimele meciuri, în timp ce grecul a absentat cu Dinamo. Manea și Tachtsidis au statut de titular, în timp ce Krasniqi a fost un om de bază în mandatul lui Dan Petrescu, dar de la venirea lui Mandorlini a jucat mai puțin, scrie Spotmedia.

Cristi Balaj: „Condiții bune, avion”

Cristi Balaj (52 de ani), președintele ardelenilor, a analizat partida de pe Arena Națională. Acesta este de părere că echipa sa a fost marea favorită a întâlnirii, iar rezultatul este unul surprinzător deoarece fotbaliștii CFR-ului nu au tratat partida cu maximă seriozitate.

„A fost unul dintre meciurile în care jucătorii au avut prima suplimentară, ceea ce demonstrează că noi, conducerea, am tratat meciul cu maximă seriozitate. Am transmis un mesaj cum că jocul trebuie tratat cu seriozitate, condiții bune, avion. Nu mi-a plăcut cum am arătat în prima repriză. Am început meciul de la 1-0, iar de acolo meciul a devenit dificil. În fața porții a lipsit inspirația.

Golul a venit după o acțiune extraordinară a lui Birligea, care este un jucător care se luptă. Dacă am fi înscris la situațiile lui Ciprian Deac, când portarul a intervenit iar apoi a șutat Mogoș, dacă Otele ar fi marcat din fața porții, dacă ar fi intrat șutul frumos al lui Mogoș, parat de căre portar în dreapta, în vinclu… dacă am fi înscris, nu am mai fi discutat.

Avem anumite subiecte de discutat, suntem un club care atunci când are anumite semne de întrebare și le rezolvă. Atât timp cât nu am câștigat, e normal să vedem ce nu am făcut bine. Un antrenor te aduce până în fața porții, de acolo intervine inspirația jucătorului.

Tachtsidis, Camora, Manea, Avounou, Krasniqi, sunt jucători care au lipsit, dar acum ce facem, găsim scuze?”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

CFR Cluj va disputa următorul meci pe 23 octombrie, pe teren propriu, contra celor de la Oțelul Galați.

VEZI ȘI:

Lotul României pentru partidele cu Belarus și Andorra, din preliminariile EURO 2024 – Cine joacă cu CFR?

Echipele probabile pentru meciul CFR Cluj – Dinamo – Ce jucători lipsesc?

Schimbare de ultim moment în echipa României, pentru preliminariile EURO 2024 – Camora OUT

 

 

banner